Minden készleten! Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett!

Hívjon minket! +36-70/5430094     


 

 

Szűrés
Ár (Ft)
5 990 Ft - 13 990 Ft
Nem
Mesehős
Ágynemű méret

Ágyneműhuzat garnitúra

A mesehősös ágyneműhuzat garnitúrák népszerű mesék és rajzfilmek karaktereinek és témáinak grafikáival rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekek kedvenc hőseik között alhassanak, ami örömet és kényelmet nyújt. Általában élénk színeket használnak, amelyek vonzzák a gyerekek figyelmét. A mesefigurás ágyneműhuzatok kiváló minőségű és kényelmes anyagokból készülnek, például pamut, mikroszálas poliészter vagy kevert szálak. Az ágyneműhuzat garnitúrák különböző méretekben kaphatók, hogy illeszkedjenek a gyerekszoba ágyneműjéhez. Kínálatunkban megtalálható gyerek és felnőtt méretű ágyneműhuzatok Bing nyuszi, Jégvarázs, Mancs Őrjárat, Verdák, Sam a tűzoltó, Pókember és még sok más Disney mintával díszítve.

A mesehősös ágyneműhuzat garnitúrák segítségével a gyerekeknek egy különleges és személyes tér jön létre, ahol szeretnek aludni és pihenni. Ezek a termékek nemcsak praktikusak, hanem segítenek kifejezni a gyerekek egyéni stílusát és érdeklődését a mesehősök és rajzfilmfigurák iránt, miközben a szoba dekorációját is feldobják.


189termék

Mesefigurás ágyneműhuzatok kicsiknek, nagyoknak

A mesefigurás ágyneműhuzatok valódi varázslatot hoznak a gyermekszobába. Ezek a mesefigurás ágyneműhuzatok nem csupán ágyneműk, hanem mesék és kalandok közvetítői is. A gyerekeknek lehetőségük van arra, hogy álmaikat és kedvenc mesefiguráikat minden éjszaka magukkal vigyék az ágyba. A részletgazdag nyomtatásnak köszönhetően a mesefigurás ágyneműhuzatokon a karakterek életre kelnek, és így valóságos mesévé válnak. A mesefigurás ágyneműhuzatok megtestesítik a kényelmet és a stílust egyaránt, így a gyermekek örömmel választják őket az ágyukhoz. Legyen a gyermekszoba egy igazi mesekönyv, ahol minden este új kalandok várnak! Ne habozzon, vásároljon mesefigurás ágyneműhuzatokat most, és hozza el a mesék világát a gyermekének hálószobájába!