Minden készleten! Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett!

Hívjon minket! +36-70/5430094     


 

 

Szűrés
Ár (Ft)
990 Ft - 13 990 Ft
Termék típus
Mesehős
Ruha méret
Zokni méret
Sapka méret
Cipő méret
Ágynemű méret

Verda

Üdvözöljük a Verda Mesehős kategóriában a Gyerekdivat Webáruházban! Itt megtalálja a gyermekruházat és kiegészítők széles választékát, amelyek a népszerű Verda mesehős karakterekkel díszítettek. A Verda Mesehős kategória tökéletes választás mindazoknak, akik rajonganak a sorozatért, és szeretnék viselni a kedvenc karaktereiket a mindennapokban.


201termék

Verdás ruhák a Disney Cars mese rajongóinak

A Verdás ruhák igazi kedvencek a kis autósoknak. Ezek a verdás ruhák nem csupán stílusosak, de rendkívül kényelmesek is. A verdás ruhák mindennapos viseletre alkalmasak, és a kis versenyzők örömmel viselik őket. A verdás ruhák minőségi anyagokból készülnek, így garantálják a tartósságot. A verdás ruhák lenyűgöző dizájnjukkal és az ikonikus Verdás karakterekkel való díszítésükkel a kisgyermekek szívét is elnyerik. A verdás ruhák nemcsak stílusosak, de praktikusak is, így a gyerekek kényelmesen és szabadon játszhatnak bennük. A kategóriában található póló, melegítő, zokni és még sok más olyan ruhadarab amelyek a sorozat karaktereivel vannak díszítve. A Verda mesehősös gyerekruházat különböző méretekben elérhető, így biztosan megtalálja a megfelelő darabot a gyermekének. A minőségi anyagok és a részletgazdag kidolgozás biztosítja a tartósságot, így a kis rajongók örömmel viselik ezeket a ruhadarabokat.

Verda Mesehősös Kiegészítők

A Verda Mesehősös kiegészítők a sorozat rajongói számára kínálnak széles választékot. Itt található Verda Mesehősös hátizsákok, sapkák, sálak és kesztyűk, amelyek nem csak a megjelenést teszik teljessé, hanem praktikusak is. Ezek a kiegészítők ideálisak iskolai használatra és a mindennapokra.

Verdás Pizsamák

Az esti alvás is lehet szórakoztató a Verdás pizsamákban. A különféle pizsamák, amelyek a sorozat karaktereit Villám McQueent, Matukát ábrázolják, garantáltan örömet okoznak a gyermekeknek. A pizsamák puha anyagból készülnek, így kellemes érzetet nyújtanak a bőrnek, és a Verda rajongók örömmel bújnak majd bele ezekbe az aranyos pizsamákba minden esti alvás előtt.